kepez escort



DOLAR 28,9919 % 0.23
EURO 31,2252 % -0.16
GRAM ALTIN 1.866,62 % -1,07
ÇEYREK A. 3.051,92 % -1,07
BITCOIN 1.277.000 -0.269
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava


Google News

İndak Ekibi Deprem Bölgesine Hareket Etti

İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma (İNDAK) ekibi 38 kişiyle deprem bölgesine hareket etti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da sabah erken saatlerde İNDAK ekibini Malatya’ya yolcu ederken, deprem bölgeleriyle her an iletişimde olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme :

06 Şubat 2023 - 11:00

/ 70 views kez okundu.
İndak Ekibi Deprem Bölgesine Hareket Etti

İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma (İNDAK) ekibi 38 kişiyle deprem bölgesine hareket etti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da sabah erken saatlerde İNDAK ekibini Malatya’ya yolcu ederken, deprem bölgeleriyle her an iletişimde olduklarını ifade etti.

Türkiye sabaha karşı acı bir deprem ile uyandı. 7,4 şiddetinde yaşanan deprem; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman ve Malatya başta olmak üzere 10 ili etkiledi. İlk belirlemelere göre 76 kişinin hayatını kaybettiği, 440 kişinin yaralandığı depremde yüzlerce bina yıkıldı. 4. Seviye acil durum ilan edilirken, yurdun dört bir yanından deprem bölgelerine arama kurtarma ekipleri ve yardımlar sevk edilmeye başlandı.

İNDAK EKİBİ 38 KİŞİYLE MALATYA’YA HAREKET ETTİ

İnegöl Belediyesi öncülüğünde oluşturulan İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma (İNDAK) ekibi de 38 kişiyle deprem bölgesine hareket etti. Deprem haberi ulaşır ulaşmaz hazırlıklarına başlayan İNDAK ekibi, AFAD’ın yönlendirmesi ile Malatya’da arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere erken saatlerde hareket etti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da İNDAK’ın yola çıkmadan önce yaptığı hazırlıklar sırasında İNDAK merkezine geldi. 38 kişilik ekip; 2 binek araç, ekip üyelerinin bulunduğu otobüs ve malzemelerin yer aldığı yük aracıyla birlikte toplam 4 araçla Malatya’ya ulaşmak üzere İnegöl’den hareket etti.

“TÜM İMKANLARIMIZLA SEFERBER OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Alper Taban, deprem bölgeleriyle her an iletişim halinde olduklarını ve AFAD’ın çağrısı üzerine İNDAK ekibinin hemen yola çıktığını ifade etti. Ülkemizin acı bir olayla karşı karşıya olduğunu ifade eden Başkan Taban, “Rabbimden deprem bölgelerinde olan tüm vatandaşlarımıza yardımcı olmasını diliyorum. Devletimiz tüm imkanlarıyla orada. Bizler de elimizden gelen tüm imkanlarla seferber olacağız” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

28,9774

SATIŞ

28,9919

FARK

% 0.23
Dolar EURO

ALIŞ

31,2033

SATIŞ

31,2252

FARK

% -0.16
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

36,3662

SATIŞ

36,3918

FARK

% -0.22
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

32,9326

SATIŞ

32,9603

FARK

% -0.25
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

21,3230

SATIŞ

21,3325

FARK

% 0.27
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

2.986,01

SATIŞ

3.051,92

FARK

% -1,07
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

1.866,25

SATIŞ

1.866,62

FARK

% -1,07
Dolar BITCOIN

FİYAT

1.277.000

DEĞİŞİM

-0.269

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER