Html weather widget
GÜNDEM

Özgür Özel’den Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasına ilk tepki

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alındığı operasyona ilişkin açıklama yaptı. Özel, “Milletin yerine karar vermek, halkın iradesinin yerine geçmek ya da ona engel olmak için güç kullanmak darbedir.” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve basın danışmanı Murat Ongun hakkında gözaltı kararı verildi.

Emniyet güçleri sabah erken saatlerden bu yana İmamoğlu’nun konutunda arama yapıyor.

Operasyona CHP’den açıklama geldi.

Genel Başkan Özgür Özel, “Milletin yerine karar vermek, halkın iradesinin yerine geçmek ya da ona engel olmak için güç kullanmak darbedir.” dedi.

“Şu anda bir sonraki cumhurbaşkanını milletin belirlemesine engel olmak üzere bir güç devrededir.” ifadesini kullanan Özel, “Bir sonraki cumhurbaşkanımıza darbe girişimi ile karşı karşıyayız…” değerlendirmesinde bulundu.

Özel şu ifadeleri kullandı:

“Milletimiz devletini sever ama birileri tarafından devlet milletin karşısına dikilirse millet buna izin vermez.

Esas güç millettir ve en sonunda millet kazanır… Yine öyle olacak.

Teslim olmayacağız. En sonunda yine milletin dediği olacak ve Türkiye kazanacak.”

Yazar Hakkında...

Barko Türk

Türk Yıldırımdır, Kasırgadır, Dünyayı Aydınlatan Güneştir.

Yorum ekle

Yorum gönder


Anketler

Üzgünüz, şu an hiç anket bulunmuyor.

Dağhan Baştuğ