kepez escort



DOLAR 27,2650 % 0.21
EURO 28,8740 % 0.07
GRAM ALTIN 1.669,05 % -0,43
ÇEYREK A. 2.728,89 % -0,43
BITCOIN 717.491 -0.315
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°


Google News

Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından sağlık çalışanlarına yapılacak olan banka promosyon ödemeleri netlik kazandı ve ödemelerin ne kadar olacağı belli oldu. Bakan Koca’nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Son Güncelleme :

03 Ocak 2023 - 17:52

/ 87 views kez okundu.
Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Sağlık çalışanlarına promosyon ödemeleriyle ilgili tarih bilgisi sorgulanmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından verilen müjde sonrasında, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı promosyon ödemeleri ne zaman yatırılacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın girişimleriyle Ziraat Bankası ile maaş anlaşması karşılığında alınacak promosyon tutarında anlaşmaya varıldı.

Buna göre, sağlık çalışanlarına, 3 yıllık protokol karşılığında personelin maaş miktarına bakılmaksızın toplam 29 bin lira promosyon ödemesi yapılacak. Bu ödemenin 27 bin lirası peşin (25 bin 200 lira nakit, 1800 lira kredi kartına para puan), 2 bin lirası ise 6 aylık dönemlerde 2 taksit şeklinde “para puan” olarak verilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Sağlık çalışanlarına promosyon ödemelerinin yapılacağı tarihe ilişkin Sağlık Bakanlığı veya Bakan Koca tarafından henüz bir açıklama gelmedi. İlerleyen günlerde banka promosyon ödeme tarihinin kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

RESMİ GAZETE’DE YAYIMLANDI

Sağlık çalışanlarına teşvik ve promosyon ödemeleriyle ilgili yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.

Yönetmelikte, temel ek ödeme (sabit ve taban ödemelerin toplamıyla belirlenen oran) ve teşvik ek ödemesinden oluşan “ek ödemeler” konusunda yeni düzenlemeler yapıldı, birinci basamak sağlık kuruluşlarında ve Bakanlık laboratuvarlarında çalışan personel de teşvik ek ödemesi kapsamına alındı.

Buna göre, birinci basamak sağlık kuruluşları ve Bakanlık laboratuvarlarında çalışanların teşvik ek ödemesinde, işin ve sağlık hizmetinin özelliğine göre, bulaşıcı hastalık sürveyansı, kanser tarama hizmetleri, çevre sağlığı ve tütün kontrolü hizmetleri, tüberküloz takibi ve doğrudan gözetimli tedavi, iş sağlığı ve güvenliği hizmetleri, özel sağlık kuruluşları ile eczane ve ecza deposu denetimleri, koruyucu sağlık hizmetleri eğitimi; 112 acil sağlık hizmetleri kapsamında çağrı cevaplama oranı, vakaya erişim ve hastaneye teslim süresi ile günlük vaka sayısı, laboratuvarlarda numune sayısı ve numune çeşitliliği, analiz, numune ve analiz sonuçlandırma süresi ile personelin görev yeri, görevi, kadro ve unvanı gibi kriterlere bakılacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

27,2586

SATIŞ

27,2650

FARK

% 0.21
Dolar EURO

ALIŞ

28,8532

SATIŞ

28,8740

FARK

% 0.07
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

33,1723

SATIŞ

33,1915

FARK

% -0.18
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

29,8240

SATIŞ

29,8354

FARK

% 0
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

20,1785

SATIŞ

20,1878

FARK

% -0.19
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

2.670,05

SATIŞ

2.728,89

FARK

% -0,43
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

1.668,78

SATIŞ

1.669,05

FARK

% -0,43
Dolar BITCOIN

FİYAT

717.491

DEĞİŞİM

-0.315

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER