kepez escort



DOLAR 28,9919 % 0.23
EURO 31,2252 % -0.16
GRAM ALTIN 1.866,62 % -1,07
ÇEYREK A. 3.051,92 % -1,07
BITCOIN 1.276.943 -0.595
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava


HAFTANIN MAÇLARI

Galatasaray Galatasaray
 

MS
3 - 1

Adana Demirspor Adana Demirspor
Antalyaspor Antalyaspor
 

MS
2 - 1

Karagümrük Karagümrük
Samsunspor Samsunspor
 

MS
4 - 2

Kasımpaşa Kasımpaşa
Beşiktaş Beşiktaş
 

MS
1 - 3

Fenerbahçe Fenerbahçe
İstanbulspor İstanbulspor
10 Aralık 2023

10:30
- - -

Alanyaspor Alanyaspor
Kayserispor Kayserispor
10 Aralık 2023

10:30
- - -

Pendikspor Pendikspor
İstanbul Başakşehir İstanbul Başakşehir
10 Aralık 2023

10:30
- - -

Hatayspor Hatayspor
Gaziantep FK Gaziantep FK
10 Aralık 2023

10:30
- - -

Trabzonspor Trabzonspor
MKE Ankaragücü MKE Ankaragücü
11 Aralık 2023

17:00
- - -

Çaykur Rizespor Çaykur Rizespor
Konyaspor Konyaspor
11 Aralık 2023

17:00
- - -

Sivasspor Sivasspor
Google News

Süper Lig’deki ilk maçını 10 gün önce yöneten Cihan Aydın, Galatasaray-Ümraniyespor maçını yönetecek

Lale Orta başkanlığındaki yeni Merkez Hakem Kurulu, ilk hakem atamalarını yaptı. Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak mücadelelerin hakemleri belli olurken, Galatasaray-Ümraniyespor maçının Cihan Aydın’a verilmesi dikkati çekti. Süper Lig’de ikinci …

Son Güncelleme :

30 Ocak 2023 - 14:12

/ 79 views kez okundu.
Süper Lig’deki ilk maçını 10 gün önce yöneten Cihan Aydın, Galatasaray-Ümraniyespor maçını yönetecek

Lale Orta başkanlığındaki yeni Merkez Hakem Kurulu, ilk hakem atamalarını yaptı. Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak mücadelelerin hakemleri belli olurken, Galatasaray-Ümraniyespor maçının Cihan Aydın‘a verilmesi dikkati çekti. Süper Lig’de ikinci maçını yönetecek olan Aydın, 22 Ocak 2023 tarihinde oynanan Gaziantep FK-Sivasspor maçında düdük çalmıştı. Zirveyi yakından ilgilendiren bir diğer maç olan Adana Demirspor-Fenerbahçe karşılaşmasında ise Ali Palabıyık görev alacak.

Süper Lig’de 22. haftanın hakemleri belli oldu. Lale Orta’nın Merkez Hakem Kurulu’nda başkanlık görevini üstlenmesi sonrası yapılan ilk atamalarda, Galatasaray-Ümraniyespor maçına sürpriz bir isim verildi.

Cihan Aydın sürprizi

Galatasaray’ın Ümraniyespor ile karşılaşacağı mücadelede hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Cihan Aydın, bu maçla Süper Lig’de 2. kez düdük çalacak.

Ali Palabıyık, 2 ay kızağa çekilmişti

Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında Galatasaray, Alanyaspor’la karşı karşıya gelmiş ve kararlarıyla maça damga vuran Ali Palabıyık, o tarihten itibaren 2 ayı aşkın bir süre ligde görev alamamıştı. O maçtan sonra ligde Trabzonspor-Giresunspor ve Ümraniyespor-İstanbulspor maçını yöneten Palabıyık, bu hafta Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında düdük çalacak.

Beşiktaş maçında Ali Şansalan görev alacak

Beşiktaş’ın Karagümrük ile karşı karşıya geleceği maçı Ali Şansalan, Trabzonspor’un Antalyaspor ile kozlarını paylaşacağı mücadelede ise Mete Kalkavan düdük çalacak.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.