Html weather widget
DÜNYA

Trump, toplantıda gözlerini açık tutamadı

"Uykucu Joe" diyerek selefi Biden'ı eleştiren ABD Başkanı Donald Trump, kabine toplantısında uyumamak için kendini zor tuttu. Trump'ın gözlerinin birkaç kez kapandığı görüldü.

Amerikan Başkanı Donald Trump, bir kez daha uykuyla mücadele etti. Trump’ın kabine toplantısı 2 buçuk saate yakın sürdü. 79 yaşındaki ABD Başkanı, zaman zaman gözlerini açık tutmakta zorlandı.

Trump, eski Başkan Joe Biden’a kıyasla medya tarafından yorgunluk konusuna ilişkin kendisine daha acımasız davranıldığını savundu. Sağlığının çok iyi durumda olduğunu belirtti.

Ancak Trump, kabinedeki bakanlar konuşurken üç kez uykuyla ve yorgunlukla mücadele ederken görüldü. Trump, Oval Ofis’teki bir etkinlik sırasında da uykulu haliyle dikkat çekmişti.

Yazar Hakkında...

Barko Türk

Türk Yıldırımdır, Kasırgadır, Dünyayı Aydınlatan Güneştir.

Yorum ekle

Yorum gönder


Anketler

Üzgünüz, şu an hiç anket bulunmuyor.

Dağhan Baştuğ